Étkeztetés

A Főző Szerviz Kft. a közétkeztetés és a munkahelyi étkeztetés terén nyújt szolgáltatásokat. Hazai termelőktől vásároljuk az alapanyagok jelentős részét, így vendégeink fogyasztásukkal támogatják a hazai termelőket és egészségesebben étkeznek. Közétkeztetési szolgáltatásunk a táplálkozási allergiák miatti szükséges diéták széles skáláját biztosítja.

Rólunk
Aranypince Vendéglő

Gyermek étkeztetés

Főző Szervíz kft munkatársai elkötelezettek abban, hogy a bölcsődei, óvodai és iskolai gyermekétkeztetés keretében minőségi közétkeztetés valósuljon meg.

Felsorolni is nehéz, mennyi kihívással találja szemben magát az, aki a gyermek-és diákétkeztetést választja hivatásul. Egyik legfőbb célunknak tekintjük, hogy ne csak helyt álljunk egy olyan területen, ahol folyamatosan a maximumot kell nyújtani, hanem irányt is mutassunk, és a lehető legjobb ételeket adjuk a gyermekeknek. Mintha csak a sajátjainkról lenne szó.

Naponta 1500 adag ételt szállítunk Bölcsődéknek, Álltalános iskoláknak, Középiskoláknak.

Szociális étkeztetés

A Főző Szervíz Kft 2004 óta foglalkozik szociális étkeztetéssel, mely során szociális otthonoknak nyújt élelmezési szolgáltatást. Táplálkozási szakértőink által összeállított menüsorok a normál ételek mellett az idősek igényei szerinti speciális diétákat is tartalmaznak. (Pl. cukros, epés, laktóz- és gluténentes.) Ízletes ételeinkkel örömet kívánunk szerezni szépkorú ügyfeleinknek, és hozzájárulunk a táplálkozási szokások javításához. napi háromszori étkezésük során kettő menüből választhatnak.

Ma már Mátrafüredre, Karácsondra , Adácsra és Tarnamérára is szállítjuk az ételeket időskorú vendégeinknek.

Aranypince Vendéglő

Munkahelyi étkeztetés

A szolgáltatás keretein belül az előre megrendelhető menü mellett a la carte étkeztetést is választhatnak a vendégek . A jó ebéd erőt és kedvet ad a nap folytatásához. Az étlapon szereplő ételek kalória és tápérték szempontjából ideálisak, a felhasznált alapanyagok magas tápértékűek. A hozzávalók meghatározásakor szigorú minőségi előírásokat követünk, és főleg helyi beszállítóktól vásárolunk.